Az Ön cége környezetbarát? ♻️

Környezetbarát kulacsok, környezetbarát cégeknek. Függetlenül attól, hogy rendezvényt szervez, a kollégák egészséges és hidratált állapotának megőrzése a cél vagy ügyfeleit szeretné lenyűgözni, az EcoFlask kulacsokkal ezt megteheti.

Az EcoFlask kulacs felépítése

Kupak

A bambusz kupak nem csak stílusos és funkcionális, hanem környezetbarát is. A külső borítás 100% bambusz. A kupak belseje rozsdamentes acélból készül. Szivárgásmentes szilikon tömítéssel rendelkezik.

Üveg

Prémium minőségű boroszilikát üveg. A hőállóságnak köszönhetően a forró és hideg hőmérsékletű italok tárolására is alkalmas. A boroszilikát üveg 100% -ban újrahasznosítható, ezáltal környezetbarát.

Előző
Következő

Szilikon borítás

A környezetbarát szilikon stabilitást, védelmet és egyedi megjelenést kölcsönöz kulacsodnak. A szilikon borítás szigetelőként is szolgál, segít hidegen vagy melegen tartani az italt.

Logózás

A logó tamponnyomással készül, kérésre akár több színnel is. A tamponnyomás legnagyobb előnye a szép fényes, kopásálló homogén nyomat. Ezáltal gond nélkül mosható a kulacs mosogatógépben.

Kérje cége arculatához illően

Teljes mértékben személyreszabható

Cégeknek szabad kezet adunk a kulacson található szilikon színének, a kupak fajtájának (Bambusz, Fém) kiválasztásában. Emellett természetesen a kulacsok kérhetőek saját logóval, illetve egyedi dizájn tervek alapján is.

A rendelés menete

I. Látványterv

Az ajánlatkérő űrlapon keresztül megadott paraméterek alapján elkészítjük a látványtervet. A látványterv elkészítéséhez szükségünk van a cég logójára.

II. Gyártás

A látványterv elfogadása után megkezdjük a termékek gyártását. A gyártási idő 3 hónap. Minden terméket egyesével tesztelünk és csomagolunk, a minőség maximalizálása végett.

III. Szállítás

A termékeket a kért időpontban kiszállítjuk Önnek. A szállítás saját autóval történik. Kizárólag Magyarországon belül vállaljuk a kiszállítást.

Áraink

Webáruházunkban az EcoFlask kulacsok teljes ára 8.490 Ft / db.

EcoFlask kulacsok

 • 100 db rendelésre esetén 8490 Ft helyett 5 990 Ft / db

  Ecoflask boroszilikát üveg kulacs, választható színben ( Minimum 100 db/szín ), bambusz kupakkal.

 • 200 db rendelésre esetén 8 490 Ft helyett 4 990 Ft / db

  Ecoflask boroszilikát üveg kulacs, választható színben ( Minimum 100 db/szín ), bambusz kupakkal.

 • 200 + db rendelésre esetén Egyedi kedvezmény

  Ecoflask boroszilikát üveg kulacs, választható színben ( Minimum 100 db/szín ), bambusz kupakkal.

Rendelhető extrák

 • Fém kupak 350 Ft / db

  A rozsdamentes acél kupak kizárólag az EcoFlask kulacsokra illeszkedik. Egy teljesen új megjelenést biztosít a kulacsoknak. Az acél kupakot nyugodtan behelyezheted a mosogatógépbe, ellentétben a bambusz kupakkal.

További információk

 • Szállítás 15.000 Ft

  Magyarország egész területén, előre egyeztetett időpontban.

 • Logózás 10.000 Ft-tól

  A kulacsok mennyiségétől és a logó színeinek mennyiségétől függően.

Ajánlatkérés

Tegyen a kollégák egészséges és hidratált állapotának megörzéséért vagy nyűgözze le ügyfeleit a cége logójával ellátott EcoFlask kulacsokkal.

Töltse ki az alábbi űrlapot!

Az űrlap beérkezését követően kollegánk elkészíti Önnek az árajánlatot. Amennyiben kérdésünk merülne fel, telefonon fogjuk keresni. Kérjük legyen elérhető!

Elsőként arra kérjük, hogy adja meg a személyes adatait. Olyan telefonszámot és e-mail címet írjon be, melyen el tudjuk érni.

A "Megrendelés részletei" mezőben írja le nekünk, hogy hány db, milyen színű EcoFlask kulacsot szeretne rendelni, valamint hogy mikorra és hova szeretné a kiszállítást.

Az űrlap elküldésével elfogadja az adatvédelmi nyilatkozatunkban foglaltakat.

Shopping Cart
Scroll to Top