fbpx

Cégeknek

Környezetbarát kulacsok, környezetbarát cégeknek. Függetlenül attól, hogy rendezvényt szervez, a kollégák egészséges és hidratált állapotának megőrzése a cél vagy ügyfeleit szeretné lenyűgözni, az EcoFlask kulacsokkal ezt megteheti.

Az EcoFlask üvegkulacs felépítése

Kupak

A bambusz kupak nem csak stílusos és funkcionális, hanem környezetbarát is. A külső borítás 100% bambusz. A kupak belseje rozsdamentes acélból készül. Szivárgásmentes szilikon tömítéssel rendelkezik.

Üveg

Prémium minőségű boroszilikát üveg. A hőállóságnak köszönhetően a forró és hideg hőmérsékletű italok tárolására is alkalmas. A boroszilikát üveg 100% -ban újrahasznosítható, ezáltal környezetbarát.

Szilikon borítás

A környezetbarát szilikon stabilitást, védelmet és egyedi megjelenést kölcsönöz kulacsodnak. A szilikon borítás szigetelőként is szolgál, segít hidegen vagy melegen tartani az italt.

Logózás

A logó tamponnyomással készül, kérésre akár több színnel is. A tamponnyomás legnagyobb előnye a szép fényes, kopásálló homogén nyomat. Ezáltal gond nélkül mosható a kulacs mosogatógépben.

Az EcoFlask fém kulacs felépítése

Matt textúra

A csúszásmentes , matt felület és a kulacson elhelyezkedő szilikon borítás kiváló tapadást biztosít, ezáltal nem csúszik ki a kézből.

0,5 l űrtartalom

A thermo kulacs 0,5 literes. Ez az űrtartalom pont elegendő utazáshoz és irodai munkához egyaránt. A kulacs illeszkedik a legtöbb autós italtartóhoz is.

Hőtartó

Az EcoFlask thermo kulacsban a hideg és forró italok akár 12 órán keresztül megtartják hőmérsékletüket.

Logózás

A logó lézeres eljárással kerül a kulacsra. A logózás kérhető a kupak tetejére is. A logó pozíciója és mérete teljes mértékben személyreszabható.

Kérje cége arculatához illően

Teljes mértékben személyreszabható

Cégeknek szabad kezet adunk az üvegkulacsokon található szilikon színének, a kupak fajtájának (Bambusz, Fém) kiválasztásában. A fém kulacsok alapszínének és a kulacs közepén elhelyezkedő szilikon színének kiválasztásában. Emellett természetesen a kulacsok kérhetőek saját logóval, illetve egyedi dizájn tervek alapján.

A rendelés menete

I. Látványterv

Az ajánlatkérő űrlapon keresztül megadott paraméterek alapján elkészítjük a látványtervet. A látványterv elkészítéséhez szükségünk van a cég logójára.

II. Gyártás

A látványterv elfogadása után megkezdjük a termékek gyártását. Minden terméket egyesével tesztelünk és csomagolunk, a minőség maximalizálás érdekében.

III. Szállítás

A termékeket a kért időpontban kiszállítjuk Önnek. A szállítás saját autóval történik. Kizárólag Magyarországon belül vállaljuk a kiszállítást.

Ajánlatkérés

Tegyen a kollégák egészséges és hidratált állapotának megörzéséért vagy nyűgözze le ügyfeleit a cége logójával ellátott EcoFlask kulacsokkal.

Töltse ki az alábbi űrlapot!

Az űrlap beérkezését követően kollegánk elkészíti Önnek az árajánlatot. Amennyiben kérdésünk merülne fel, telefonon, illetve e-mailben fogjuk keresni. Kérjük legyen elérhető!

Elsőként arra kérjük, hogy adja meg a személyes adatait. Olyan telefonszámot és e-mail címet írjon be, melyen el tudjuk érni.

A "Megrendelés részletei" mezőben írja le nekünk, hogy hány db, milyen színű EcoFlask kulacsot szeretne rendelni, valamint hogy mikorra és hova szeretné a kiszállítást.

Az űrlap elküldésével elfogadja az adatvédelmi nyilatkozatunkban foglaltakat.
Shopping Cart
Scroll to Top