Fizetési Információk

Itt minden információt megtalálsz a fizetési módokkal kapcsolatban.

Bankkártyás fizetés

Biztonságos bankkártyás fizetés online

Az internetes bankkártyás fizetés a közhiedelemmel ellentétben teljesen biztonságos és semmivel sem kockázatosabb mintha a CBA-ban vagy a Tesco-ban fizetnél kártyával azért amit vásárolsz. Adataidat akkor tudják ellopni, ha ismeretlen, gyanús oldalakon adod meg őket, úgy ahogyan a való életben is veszélyes odaadnod egy ismeretlen embernek a kártyádat. A mi felületünk viszont minden hivatalos kritériumnak eleget tesz, https protokollt használunk mindenhol, így a fizetési oldalunkon is és adataid egy titkosított csatornán keresztül továbbítódnak egy bankkártyás fizetési központba. Az adataidat sehol senki nem tudja visszafejteni.

Paylike

Kiemelt fizetési szolgáltatónk

Kiemelt fizetési szolgáltatónk nem más, mint a Paylike, a legdinamikusabban fejlődő online fizetési megoldás Dániából, emelett pedig magyar nyelvű a fizetési felülete és az oldaluk is. Nyugat Európában és Amerikában az összes internetes fizetési tranzakció 98,5%-a kártyával történik. A Paylike is megbízható partner az elektronikus fizetések területén.

A fizetés menete

A Paylike fizetési szolgáltatón keresztül

bankkártya számod 12-19 db számból állhat, a fenti mintán látható helyen keresd. A lejárat általában a kártyádon “Valid thru 01/17” jelöléssel található. A lejáratból az első két szám a hónap, a második kettő az év.

A kártyád CVV/CVC kódja a hátlapon található, csak 3 számjegyből állhat. Általában egy fehér kis téglalapon belül található.