fbpx

Fizetési Információk

Itt minden információt megtalálsz a fizetési módokkal kapcsolatban.

Bankkártyás fizetés

Az internetes bankkártyás fizetés a közhiedelemmel ellentétben teljesen biztonságos és semmivel sem kockázatosabb mintha a CBA-ban vagy a Tesco-ban fizetnél kártyával azért amit vásárolsz. Adataidat akkor tudják ellopni, ha ismeretlen, gyanús oldalakon adod meg őket, úgy ahogyan a való életben is veszélyes odaadnod egy ismeretlen embernek a kártyádat.

A mi felületünk viszont minden hivatalos kritériumnak eleget tesz, https protokollt használunk mindenhol, így a fizetési oldalunkon is és adataid egy titkosított csatornán keresztül továbbítódnak egy bankkártyás fizetési központba. Az adataidat sehol senki nem tudja visszafejteni.

Kiemelt fizetési szolgáltatónk nem más, mint a Paylike, a legdinamikusabban fejlődő online fizetési megoldás Dániából, emelett pedig magyar nyelvű a fizetési felülete és az oldaluk is. Nyugat Európában és Amerikában az összes internetes fizetési tranzakció 98,5%-a kártyával történik. A Paylike is megbízható partner az elektronikus fizetések területén.

Bankkártyás fizetési segédlet

bankkártya számod 12-19 db számból állhat, a mintán látható helyen keresd. A lejárat általában a kártyádon “Valid thru 01/17” jelöléssel található. A lejáratból az első két szám a hónap, a második kettő az év.
A kártyád CVV/CVC kódja a hátlapon található, csak 3 számjegyből állhat. Általában egy fehér kis téglalapon belül található.

Utánvétes fizetés

Az utánvételes fizetés esetében a rendelés összegét a kiszállítást végző GLS futárszolgálatnak kell átadni vagy a Foxpost csomagautomatánál kifizetni. A megrendelt termék(ek)et a fizetés után lehet csak átvenni. Ezen felül a szállítás napján (vagy sikertelen kézbesítés esetén másnapján) a megadott címen kell tartózkodnia az átvevőnek (a megrendelőnek vagy meghatalmazottjának).

Az utánvétes fizetés díja 490 Ft a GLS futárszolgálattal történő szállítás és a Foxpost csomagautomatába történő szállításnál egyaránt.

Banki átutalásos fizetés

A megrendelés leadása után átirányítunk egy oldalra, amely tartalmazza az utalási adatokat. A közlemény rovatba kérjük, írd be a megrendelés számát.

Utalási adatok:

K&H Bank

Darabos Attila EV.

10401921-50485648-50481004

A megrendelt terméket/ termékeket az utalás beérkezése után adjuk át a futárszolgálatnak.

Shopping Cart
Scroll to Top