fbpx

Gyakori kérdések

A szállítással, számlázással, fizetéssel és visszatérítéssel kapcsolatban.

Szállítás

A leggyakoribb kérdések a szállítással kapcsolatban.

Mivel a 12:00-ig leadott rendelések még aznap feladásra kerülnek, ezért lehetőleg minél előbb vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy tudjuk módosítani a rendelésed.

Írj nekünk egy e-mailt a hello@ecoflask.hu e-mail címre, hívj minket a (+36) 30-361-3787 -es telefonszámon vagy írj nekünk egy üzenetet Facebookon.

Sajnos egyelőre csak Magyarországon belül szállítunk, a céges megrendelések kivételével. Kövess minket Facebookon és Instagrammon és jelezni fogjuk, ha terjeszkedünk.

Számlázás, fizetés

A leggyakoribb kérdések a számlázással, illetve a fizetéssel kapcsolatban.

Írj nekünk egy e-mailt a hello@ecoflask.hu e-mail címre, hívj minket a (+36) 30-361-3787 -es telefonszámon vagy írj nekünk egy üzenetet Facebookon.

Írj nekünk egy e-mailt a hello@ecoflask.hu e-mail címre, hívj minket a (+36) 30-361-3787 -es telefonszámon vagy írj nekünk egy üzenetet Facebookon és igyekszünk minél előbb elhárítani a hibát.

Jelenleg VISA, MasterCard és Maestro bankkártyával tudsz nálunk fizetni.

Visszatérítés, csere

A leggyakoribb kérdések a visszatérítéssel, illetve a cserével kapcsolatban.

Írj nekünk egy e-mailt a hello@ecoflask.hu e-mail címre. Az e-mailben a következőknek kell szerepelnie: Egy fotó az összetört kulacsról, a rendelésed száma. Erre azért van szükségünk, hogy elkerüljük az esetleges visszaéléseket. Cserét 1 rendeléshez csak egyszer kérhetsz, vigyázz a kulacsodra!

Írj nekünk egy e-mailt a hello@ecoflask.hu e-mail címre, az e-mailben írd le nekünk pontosan mi a probléma a termékkel, ha tudunk, akkor segítünk, amennyiben gyári hibás, akkor természetesen díjmentesen cseréljük.

Fontos: Gyári hiba esetén, ha 30 napon belül nem jelzed, akkor nem fogunk tudni segíteni!

GLS házhozszállításnál a 12:00-ig leadott rendelések általában másnap megérkeznek, ez a GLS terheltségétől függ.

Foxpost csomagpontra való szállítás esetén a rendelés kb. 1-3 nap mire átvehető. Mindkét esetben a szolgáltató fog értesíteni a rendelésed érkezéséről.

Shopping Cart
Scroll to Top